6 redenen waarom ik kies voor Kennis.shop als betaalsysteem

6 redenen waarom ik kies voor Kennis.shop

Geschreven doorMarloesOnline

In mijn blogs deel ik mijn kennis over het maken van een WordPress website maar ook over het starten van je eigen ondernemning. Wat kom je allemaal tegen wanneer je deze reis gaat maken naar het ondernemerschap, waar moet je op letten. Zo help ik jou naar de volgende stap in jouw onderneming! Wil jij dus op de hoogte blijven? Hou dan mijn blogs in de gaten!

18 april 2023

Je zal nu misschien denken, een betaalsysteem? Ja een betaalsysteem voor je website. Want als je online verkoopt, heb je een betaalsysteem nodig. Het liefst een simpel systeem met zo min mogelijk plugin´s in je website.

En het zou misschien kunnen dat je hier nog niet aan toe bent maar omdat ik zo achter dit product sta en hier heel enthousiast over ben wil ik het nu al met je delen omdat, als je uiteindelijk overweegt om wel betalingen te laten verlopen via je website, je hier veel voordelen uit kan halen.

Maar ook als je al een betaalsysteem hebt dan zou ik echt even verder lezen.

Want het gaat om een nieuw Nederlands betaalsysteem voor online ondernemers: Kennis.shop.

Parsival en Kars zijn de oprichters en kan niet anders zeggen dat ze ongelofelijk betrokken zijn door jouw echt te betrekken in het steeds meer ontwikkelingen van dit betaalsysteem. Je hebt dus zelf ook inspraak op bijvoorbeeld bepaalde tools en functionaliteiten en hoe meer ondernemers ergens op stemmen hoe eerder dit ontwikkelt worden. Zo is termijnbetaling er één van, deze staat al heel hoog op de lijst bij Parsival en Kars en is dus binnenkort ook een mogelijkheid.


En omdat ze een startup zijn kun je nu nog voor een bizarre lage prijs instappen namelijk € 399,- voor een lifetime licentie (daarna gaat het naar € 798,-) waar echt alles in zit wat je nodig hebt als online ondernemer. Op de website kun je ook de affiliate tool aanschaffen (zie hieronder).


Er zijn inmiddels al meer dan 500 kennis ondernemers overgestapt naar Kennis.shop. En in de eerste lancering heb ik al een aantal (startende)online ondernemers hierop geattendeerd die hier nu ook van profiteren en zijn er echt heel blij mee.


Hieronder noem ik een aantal redenen waarom ik besloot om mij meteen aan te melden voor Kennis.Shop en waarom dit voor jouw ook heel interessant kan zijn.

1. Termijnbetalingen, abonnementen, kassakoopjes

Als je termijnbetalingen en/of abonnementen wilt aanbieden dan kan dit niet gratis met Woocommerce en Mollie en heb je o.a. Woocommerce Subscription nodig, á 199 dollar per jaar.

Wooccommerce en Mollie is sowieso beperkt. Als je dus toch iets extra´s wilt zoals dus het betalen in termijnen, kassakoopjes en heel belangrijk minder lang door een betaalproces heen (anders kan het gevolg zijn dat je klant afhaakt omdat het gewoon langer duurt) dan kom je al snel bij meerdere en dure plugin’s.

Bij Kennis.Shop zijn termijnbetalingen en abonnementen straks wel mogelijk. Zonder gebruik te hoeven maken van verschillende en kostbare plugin’s.

2. Het bespaart je geld

Hierboven heb ik het al benoemd welke plugin’s je nodig hebt om functionaliteten mogelijk te maken. Uitendelijk wil je dat het zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor je klant en dat ze minder lang door een betaalproces hoeven. Qua prijs kom je dus op Woocommerce subscription € 190,- p/j en CartflowsPro ca. € 75,- p/j of Plug & Pay € 600,- p/j, dan snap je dus wel waarom ik kies voor Kennis.Shop!!

3. Het is een lifetime licentie

Het is dus een lifetime licentie dus geen maandelijkse terugkerende kosten die je kan hebben bij Plug & Pay, Subscription of Cartflows. En reken dat dus uiteindelijk om per maand!

4. Kennis.Shop is gebruiksvriendelijk

Door het gebruik van verschillende plugin’s (Woocommerce, Mollie, Subscription, CartflowsPro) die ook toegevoegd moeten worden aan je website maakt dit onnodig zwaar. Hoe meer plugins hoe zwaarder je website wordt én hoe meer plugins, hoe meer kennis je zelf moet hebben om ook deze plugin’s te gebruiken én te onderhouden.

Kennis.shop staat helemaal los en je hoeft enkel een url aan je website te koppelen. En je hebt er geen technische kennis voor nodig het werkt super eenvoudig om een betaalpagina aan te maken.

5. Het bespaard je tijd

En had kan ook nog dat je alles nog handmatig doet en over de mail. Moet je nagaan wat voor tijd het je bespaart (en dus ook geld) door alles te automatiseren in plaats van handmatig facturen en mailtjes te sturen.


6. Je kunt gebruik maken van je eigen affiliatetool

Dit betekend dat jouw klanten ambassadeur kunnen worden voor jou. Super leuk dat jij gepromoot wordt en je klanten houden er ook nog een zakcentje voor over!

Conclusie

Kortom voor mij echt duidelijk dat dit zoveel voordelen heeft en omdat ze nog in een ontwikkelfase zitten maakt dat het echt een super interessant aanbod is wat ze geven. Want na 30 juni gaat de prijs omhoog naar € 699,- en nu kun je dus nog gebruik maken van de 50% korting!

Ik zie het als een investering

Als je deze investering doet (ik zie het echt als investering in plaats van kosten) wordt je ook meteen affiliatepartner van Kennis.Shop. Ik verdiende mijn investering direct terug doordat er meerder startende ondernemers kochten via mijn link en dat kan dus voor jou ook zo zijn. Win-win-win zeg maar.

Parsival en Kars zitten midden in de voorlancering van Kennis.shop. Dat betekent dat ze nog niet helemaal klaar zijn met bouwen maar in ruil daarvoor krijg je een bizar goedkope prijs. Terwijl zij de software verder ontwikkelen, zal de prijs voor een licentie stijgen. Door nu in te stappen en eenmalig te investeren bespaar je dus terwijl je meegeniet van alle toekomstige updates waar je zelf ook nog eens inspraak in hebt.

Live Demo’s van Kennis.shop


Het is dus zeker de moeite waard om 30 minuten te investeren en hun live demonstratie te volgen. Want als dit voor jou werkt ga je de komende jaren een hoop tijd, geld en frustratie besparen.

Reserveer jouw plekje voor een van de onderstaande live demo’s:

  • vrijdag 30 juni om 12 uur.

Via deze link kun je je aanmelden voor de live Demo.


Dus als je (binnenkort) op zoek bent naar een goed online betaalsysteem, overweeg dan zeker de mogelijkheden van Kennis.Shop.

En denk je meteen JA dit wil ik niet missen dan kun je hier direct jouw licentie aanschaffen!

En als je nog vragen hebt, stuur me gerust een berichtje.

P.s. Als jij via mijn linkjes koopt ontvang je dus de korting en ontvang ik een commissie van Kennis.shop voor elke verkoop die via mij bij hun binnenkomt. Wanneer jij je aanmeld bij Kennis.shop ontvang je ook direct een link waarmee je dus ook je investering weer terug kunt verdienen door Kennis.Shop aan te raden aan andere (kennis)ondernemers voor wie dit interessant kan zijn.

Lees nog meer waardevol website nieuws!

5 geheimen voor een ijzersterke website!

Een compleet stappenplan met de belangrijkste geheimen die je nu nodig hebt voor je website.

Ja! Check snel je inbox!