Hai, ik ben Marloes

Toen ik mijn eigen website begon te maken stortte ik me direct op de creativiteit en de techniek, want van beide wordt ik heel blij en gaat me goed af. Ik pakte dus van alles aan, ik bouwde mijn pagina’s, typte mijn teksten ín mijn website (!) en was aan het stoeien met de kleuren, achtergronden en lettertypes en ik herhaalde die stappen 10 dubbel. Tot op een zekere hoogte vond ik het nog leuk, maar ondanks dat ik hou van planning en structuur was dit het NIET….ik kon er uren en uren mee bezig zijn het slokte me helemaal op en er kwam geen einde aan maar ik besefte na een tijd wel waarom!

Ik kom van oorsprong uit de bouw en weet als geen ander dat je eerst de fundering moet leggen om een solide huis te bouwen en dat is met je website net zo. Zonder duidelijk doel van de inhoud blijf je “aanrommelen” en ik zette hier dan ook een punt achter.

Als je me zou kennen zou je weten dat:

Een van mijn hobby’s is Vinted, waar ik graag tweedehands kleding koop en verkoop. Met trots kan ik best zeggen dat ik met mijn 5-sterren beoordeling uit 195 reviews best mag zeggen dat ik er goed in ben 😃

Ik een enthousiaste introvert ben 😊 en wees gerust ik kan gewoon gezellig kletsen hoor maar in small talk voel ik mij niet snel op mijn gemak.

Ik kan onder andere niet tegen het getik van toetsenborden (mijn omgeving heeft veel invloed op me 😅). Maar nu ik mijn eigen thuis werkplek heb, met het perfecte licht en een rustige omgeving, kan ik me helemaal onderdompelen in mijn positieve energie!!

Ik moet bekennen dat ik lichtelijk geïrriteerd raak als mensen zeggen: ‘Dat zou ik ook wel willen doen, maar ik heb er geen tijd voor.’ Want ik geloof oprecht dat we tijd maken voor de dingen die echt belangrijk voor ons zijn. En als iets waardevol genoeg is, vinden we altijd een manier om er ruimte voor te creëren in ons ‘drukke’ leven.

Ik een grote verzameling kookboeken heb maar omdat ik sinds 2 jaar voor 90% plantaardig uit (kaas is nog wel een dingetje…) probeer ik nu gerechten uit die boeken te ‘veganizen’

Een jaar in Australië en Nieuw-Zeeland heb gereisd en twee jaar in Sardinië en Oostenrijk heb gewerkt. Nooit gedacht dat ik uiteindelijk in Castricum een gezin zou stichten. Mijn dromen reiken verder en mijn reis is nog niet ten einde, de vorm ervan zal blijken 😊

Sinds 2020 sta ik meer open voor bewustwording, meditatie en persoonlijke groei. Dit inzicht heeft me dieper begrip gegeven over mezelf. En ik geloof dat je het onmogelijke mogelijk kan maken als je maar gelooft in jezelf.

gratis ebook 5 geheimen voor een ijzersterke website

5 geheimen voor een ijzersterke website!

Een compleet stappenplan met de belangrijkste geheimen die je nu nodig hebt voor je website.

Ja! Check snel je inbox!