Wat is een professionele website

Wat is een professionele website?

Geschreven doorMarloesOnline

In mijn blogs deel ik mijn kennis over het maken van een WordPress website maar ook over het starten van je eigen ondernemning. Wat kom je allemaal tegen wanneer je deze reis gaat maken naar het ondernemerschap, waar moet je op letten. Zo help ik jou naar de volgende stap in jouw onderneming! Wil jij dus op de hoogte blijven? Hou dan mijn blogs in de gaten!

26 maart 2023

“Ik wil een professionele website”

Voor mij is een professionele website een website die ontworpen en gebouwd is om een bepaald doel te bereiken. Of het nu gaat om het verkopen van je product of dienst of het delen van informatie. Een professionele website moet er goed uitzien én goed werken. Maar een beetje humor kan nooit kwaad natuurlijk! Als het gaat om het maken van een professionele website, zijn er eigenlijk maar een paar dingen die echt belangrijk zijn.

Ten eerste moet je website er goed uitzien.

Ja, dat klinkt misschien voor de hand liggend, maar je wilt niet weten hoeveel websites er zijn die eruit zien alsof ze rechtstreeks uit de jaren ’90 komen (wel een leuke tijd trouwens 😉 . En nee, dat is niet cool. Dus zorg ervoor dat je website er modern en aantrekkelijk uitziet.

Ten tweede moet je website gemakkelijk te gebruiken zijn.

Niemand heeft zin om urenlang te zoeken naar de informatie die ze nodig hebben. Zorg er daarom voor dat je website overzichtelijk is en dat alles makkelijk te vinden is.

En tot slot moet je website inhoud hebben.

Geen enkele bezoeker wil een website bezoeken waar alleen maar een paar zinloze zinnen op staan. Zorg ervoor dat je website interessante informatie biedt en dat het de moeite waard is om te lezen, je hebt tenslotte maar 3 seconden dus benut die goed!

Hoe zit dat met humor op je website?

Nou, ik zal je vertellen dat humor ook belangrijk kan zijn op een website. Maar wees voorzichtig, want wat voor de een grappig is, kan voor de ander totaal niet werken. Dus als je besluit om humor te gebruiken, zorg er dan voor dat het gepast is en dat het bij je doelgroep past, zorg er dus voor dat je jouw ideale klant door en door kent en weet wat wel en wat niet aanspreekt.

Maar om eerlijk te zijn, is het maken van een professionele website niet echt iets om grappen over te maken. Het is serieus werk en het kan veel tijd en moeite kosten. Maar als je het goed doet, kan het je onderneming echt naar een hoger niveau tillen.

Dus, als je op zoek bent naar een professionele website (dat woord gebruik ik niet maar je snapt wat ik bedoel), zorg er dan voor dat je weet wat je doet en dat je het serieus neemt. Maar vergeet niet om af en toe een beetje humor toe te voegne.

Lees nog meer waardevol website nieuws!

5 geheimen voor een ijzersterke website!

Een compleet stappenplan met de belangrijkste geheimen die je nu nodig hebt voor je website.

Ja! Check snel je inbox!